Перейти до вмісту

2015 – I КДМ зі св. Терезою від Ісуса, “Ти дав мені тіло”

Протягом чотирьох днів у мальовничому селі Гвіздава, біля Бердичева відбувались І Кармелітські Дні Молоді. Головною покровителькою цих Днів Молоді стала Свята Тереза від Ісуса, а гаслом: «Ти дав мені Тіло ». До Гвоздави приїхали понад 100 молодих людей з багатьох міст України, а саме: Луцька, Тернополя, Вінниці, Харкова, Житомира, Києва, Микулинців, Хмільника, Коростишева, Теребовлі, Боярки, Бердичева, та інших місцевостей. Спеціально до Днів Молоді був підготовлений Гімн «Ти дав мені Тіло», який щоденно по декілька разів виконував музичний гурт на чолі з автором музики Юрієм Другом.

Протягом чотирьох дні учасники мали брали участь у щоденних Євхаристіях, Адораціях, молитвах,  слухали цікаві конференції та свідоцтва від богоспосвячених осіб та тільки. Приймали участь у іграх, радісних вечорах. 

У п’ятницю ввечері відбулась Хресна Дорога, яку підготувала молодь з Луцька на чолі з сестрою-терезіянкою Аксаною.

У суботу  учасники змогли участь у майстер-класах. Кожен із учасників взяв участь у тих заняттях, які його найбільш зацікавили. Організаторами були підготовлені заняття на різну тематику: «Відпусти за течією» (як боротись з стресом), «Покликання», «Єврейські танці», «Жіночої привабливості», «Самооборона», «Акторський», «Про радіо», «Виготовлення вітражів», «Перша допомога» та «Садівництво».  Також у суботу після «Молитви зцілення» кожен мав змогу прийняти Кармелітський скапулярій.

Завершились І Кармелітські Дні Молоді недільною Євхаристією у Гвіздаві та подячним молебнем до Матері Божої Святого Скапулярію у Бердичеві. На завершення організатори запевнили, що ІІ Кармелітські Дні Молоді обов’язково відбудуться влітку наступного року.